Termékelállás

Legolcsóbb bútorok

Étkező (bútorok) széles választéka bármilyen alkalomra. asztalok, székek, bankettasztalok, konferenciaasztalok, konferenciaszékek,bankettszékek, catering asztalok, koktélasztalok, székszoknyák, abroszok, catering vázak, catering kellékek, asztalterítők, bútorgyártó
Rendelek

Előírások

Tudnivalók termék visszaküldéséről: A szerződéstől (vásárlástól) való elállás joga csak az esetben gyakorolható, amennyiben az árut a vevő a vásárlást igazoló dokumentummal (számla, nyugta) együtt, hiánytalanul és a használat nyomai nélkül visszaküldi. A szállítási költségek a vásárlóra terhelhetőek, amennyiben a terméket visszaküldi, a vásárlástól eláll, vagy a csomagot nem kívánja átvenni. Az eladó követelheti a vásárlótól a termék szállítási költségeinek megtérítését. Biztonsági okokból kérjük, az árut eredeti csomagolásában küldje vissza.

Vásárlást igazoló dokumentumok: elektronikus úton kiállított, aláírás nélküli ÁFA-s számla.

Az ügyfél a vásárlással beleegyezik a nyugta elektronikus úton történő küldésébe.

Reklamáció:

Kérjük ne feledje az árut átvételkor a futár jelenlétében ellenőrizni, hogy meggyőződjön róla, a termék nem sérült meg szállítás közben. Amennyiben sérültnek találja az árut vagy a csomagolást, a futárral együtt kárjegyzőkönyv kitöltése szükséges.

Reklamáció kezelésének eljárásrendje sérült vagy hibás tétel esetén

  1. Töltse le a reklamációs kérelmet az alábbi linken:
  2. Töltse ki az űrlapot és írja alá.
  3. Küldje el a info@bankettbutorok.hu címre.

Reklamációs űrlap

A kifogásolt áru fotója

A vásárlásról kiállított dokumentum másolata

Kárjegyzőkönyv a futár aláírásával (amennyiben az áru a szállítás közben sérült)

Fontos: Reklamációját csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha Ön eleget tett a fent leírtaknak. Panaszának feldolgozása 14 napon belül megtörténik.

Figyelem! Reklamációt a jótállási idő lejárta után nem fogadunk el (terméktől függően 2-3 év).